ပြည်ထောင်စုသမ္မတမြန်မာနိုင်ငံတော်၊ ပြည်ထောင်စုအစိုးရအဖွဲ့

Oll	နိုင်ငံတော်ဝန်ကြီးချုပ်	ဗိုလ်ချုပ်မှူးကြီး မင်းအောင်လှိုင်
JII	ဒုတိယဝန်ကြီးချုပ်	ဒုတိယဗိုလ်ချုပ်မှူးကြီး စိုးဝင်း
 5	ဒုတိယဝန်ကြီးချုပ်နှင့် ပြည်ထောင်စုဝန်ကြီး၊	ဗိုလ်ချုပ်ကြီး မြထွန်းဦး
ÇII	ပို့ဆောင်ရေးနှင့် ဆက်သွယ်ရေးဝန်ကြီးဌာန ဒုတိယဝန်ကြီးချုပ်နှင့် ပြည်ထောင်စုဝန်ကြီး၊	ဗိုလ်ချုပ်ကြီး တင်အောင်စန်း
'	ကာကွယ်ရေး ဝန်ကြီးဌာန	φτο σ [[σ[α]], συσσουσοφ.
၅။	ပြည်ထောင်စုဝန်ကြီး၊ ပြည်ထဲရေးဝန်ကြီးဌာန	ဒုတိယဗိုလ်ချုပ်ကြီး ရာပြည့်
GII	ဒုတိယဝန်ကြီးချုပ်နှင့် ပြည်ထောင်စုဝန်ကြီး၊ စီမံကိန်းနှင့် ဘဏ္ဍာရေးဝန်ကြီးဌာန	ဦးဝင်းရှိန်
ମା	ဒုတိယဝန်ကြီးချုပ်နှင့် ပြည်ထောင်စုဝန်ကြီး၊ နိုင်ငံခြားရေး ဝန်ကြီးဌာန	ဦးသန်းဆွေ
ଗା	ပြည်ထောင်စုဝန်ကြီး၊ နိုင်ငံတော်စီမံအုပ်ချုပ်ရေးကောင်စီဥက္ကဋ္ဌရုံးဝန်ကြီးဌာန(၁)	ဦးကိုကိုလှိုင်
ତା	ပြည်ထောင်စုဝန်ကြီး၊ နိုင်ငံတော်စီမံအုပ်ချုပ်ရေးကောင်စီဥက္ကဋ္ဌရုံးဝန်ကြီးဌာန(၂)	ဦးအောင်နိုင်ဦး
IIOC	ပြည်ထောင်စုဝန်ကြီး၊ နိုင်ငံတော်စီမံအုပ်ချုပ်ရေးကောင်စီဥက္ကဋ္ဌရုံးဝန်ကြီးဌာန(၃)	ဦးအောင်ကျော်ဟိုး
2211	ပြည်ထောင်စုဝန်ကြီး၊ နိုင်ငံတော်စီမံအုပ်ချုပ်ရေးကောင်စီဥက္ကဋ္ဌရုံးဝန်ကြီးဌာန(၄)	ဗိုလ်ချုပ်ကြီး မိုးအောင်
၁၂။	ပြည်ထောင်စုဝန်ကြီး၊ နယ်စပ်ရေးရာဝန်ကြီးဌာန	ဒုတိယဗိုလ်ချုပ်ကြီး ထွန်းထွန်းနောင်
၁၃။	ပြည်ထောင်စုဝန်ကြီး၊ ရင်းနှီးမြှုပ်နှံမှုနှင့် နိုင်ငံခြားစီးပွားဆက်သွယ်ရေးဝန်ကြီးဌာန	ဒေါက်တာ ကံဇော်
2 9 11	ပြည်ထောင်စုဝန်ကြီး၊ ဥပဒေရေးရာဝန်ကြီးဌာန	ဒေါက်တာ သီတာဦး
၁၅။	ပြည်ထောင်စုဝန်ကြီး၊ ပြန်ကြားရေးဝန်ကြီးဌာန	ဦးမောင်မောင်အုန်း
၁၆။	ပြည်ထောင်စုဝန်ကြီး၊ သာသနာရေးနှင့် ယဉ်ကျေးမှုဝန်ကြီးဌာန	ဦးတင်ဦးလွင်
၁၇။	ပြည်ထောင်စုဝန်ကြီး၊ စိုက်ပျိုးရေး၊ မွေးမြူရေးနှင့် ဆည်မြောင်းဝန်ကြီးဌာန	ဦးမင်းနောင်
୦၈॥	ပြည်ထောင်စုဝန်ကြီး၊ သမဝါယမနှင့် ကျေးလက်ဖွံ့ဖြိုးရေးဝန်ကြီးဌာန	ဦးလှမိုး

၁၉။	ပြည်ထောင်စုဝန်ကြီး၊	ဦးခင်မောင်ရီ
	သယံဧာတနှင့် သဘာဝပတ်ဝန်းကျင်ထိန်းသိမ်းရေးဝန်ကြီးဌာန	
Joll	ပြည်ထောင်စုဝန်ကြီး၊ လျှပ်စစ်စွမ်းအားဝန်ကြီးဌာန	ဦးဉာဏ်ထွန်း
Joli	ပြည်ထောင်စုဝန်ကြီး၊ စွမ်းအင်ဝန်ကြီးဌာန	ဦးကိုကိုလွင်
JJII	ပြည်ထောင်စုဝန်ကြီး၊ စက်မှုဝန်ကြီးဌာန	ဒေါက်တာ ချာလီသန်း
7511	ပြည်ထောင်စုဝန်ကြီး၊	ဦးမြင့်ကြိုင်
	လူဝင်မှုကြီးကြပ်ရေးနှင့် ပြည်သူ့အင်အားဝန်ကြီးဌာန	
JSII	ပြည်ထောင်စုဝန်ကြီး၊ အလုပ်သမားဝန်ကြီးဌာန	ဦးမြင့်နေ၁င်
၂၅။	ပြည်ထောင်စုဝန်ကြီး	ဦးထွန်းအုံ
	စီးပွားရေးနှင့် ကူးသန်းရောင်းဝယ်ရေးဝန်ကြီးဌာန	
JGII	ပြည်ထောင်စုဝန်ကြီး၊ ပညာရေးဝန်ကြီးဌာန	ဒေါက်တာ ညွှန့်ဖေ
JQII	ပြည်ထောင်စုဝန်ကြီး၊ သိပ္ပံနှင့် နည်းပညာဝန်ကြီးဌာန	ဒေါက်တာ မျိုးသိန်းကျော်
၂၈။	ပြည်ထောင်စုဝန်ကြီး၊ ကျန်းမာရေးဝန်ကြီးဌာန	ဒေါက်တာ သက်ခိုင်ဝင်း
Jତା	ပြည်ထောင်စုဝန်ကြီး၊ အားကစားနှင့် လူငယ်ရေးရာဝန်ကြီးဌာန	ဦးမင်းသိန်းဇံ
501I	ပြည်ထောင်စုဝန်ကြီး၊ ဆောက်လုပ်ရေးဝန်ကြီးဌာန	ဦးမျိုးသန့်
၃၁။	ပြည်ထောင်စုဝန်ကြီး၊ လူမှုဝန်ထမ်း၊ ကယ်ဆယ်ရေးနှင့်	ဒေါက်တာ စိုးဝင်း
	ပြန်လည်နေရာချထားရေးဝန်ကြီးဌာန	
6JII	ပြည်ထောင်စုဝန်ကြီး၊	ဒေါက်တာ သက်သက်ခိုင်
	ဟိုတယ်နှင့် ခရီးသွားလာရေးဝန်ကြီးဌာန	
.55II	ပြည်ထောင်စုဝန်ကြီး၊	Jeng Phang နော်တောင်
	တိုင်းရင်းသားလူမျိုးများရေးရာဝန်ကြီးဌာန	
89II	အမြဲတမ်းအတွင်းဝန်၊ ပြည်ထောင်စုအစိုးရအဖွဲ့ရုံး	ဦးဇော်သန်းသင်း

Government of the Republic of the Union of Myanmar

1.	Prime Minister	Senior General Min Aung Hlaing
2.	Deputy Prime Minister	Vice-Senior General Soe Win
3.	Deputy Prime Minister and Union Minister for Transport	General Mya Tun Oo
	and Communications	
4.	Deputy Prime Minister and Union Minister for Defence	Admiral Tin Aung San
5.	Union Minister for Home Affairs	Lt-Gen Yar Pyae
6.	Deputy Prime Minister and Union Minister for Planning	U Win Shein
	and Finance	
7.	Deputy Prime Minister and Union Minister for Foreign	U Than Swe
	Affairs	
8.	Union Minister for State Administration Council	U Ko Ko Hlaing
	Chairman's Office Ministry (1)	
9.	Union Minister for State Administration Council	U Aung Naing Oo
	Chairman's Office Ministry (2)	
10.	Union Minister for State Administration Council	U Aung Kyaw Hoe
	Chairman's Office Ministry (3)	
11.	Union Minister for State Administration Council	Admiral Moe Aung
	Chairman's Office Ministry (4)	
12.	Union Minister for Border Affairs	Lt-Gen Tun Tun Naung
13.	Union Minister for Investment and Foreign Economic	Dr. Kan Zaw
	Relations	
14.	Union Minister for Legal Affairs	Dr. Thi Da Oo
15.	Union Minister for Information	U Maung Maung Ohn
16.	Union Minister for Religious Affairs and Culture	U Tin Oo Lwin
17.	Union Minister for Agriculture, Livestock and Irrigation	U Min Naung

18.	Union Minister for Cooperatives and Rural Development	U Hla Moe
19.	Union Minister for Natural Resources and	U Khin Maung Yi
	Environmental Conservation	
20.	Union Minister for Electricity Power	U Nyan Tun
21.	Union Minister for Energy	U Ko Ko Lwin
22.	Union Minister for Industry	Dr. Charlie Than
23.	Union Minister for Immigration and Population	U Myint Kyaing
24.	Union Minister for Labour	U Myint Naung
25.	Union Minister for Commerce	U Tun Ohn
26.	Union Minister for Education	Dr. Nyunt Pe
27.	Union Minister for Science and Technology	Dr. Myo Thein Kyaw
28.	Union Minister for Health	Dr. Thet Khaing Win
29.	Union Minister for Sports and Youth Affairs	U Min Thein Zan
30.	Union Minister for Construction	U Myo Thant
31.	Union Minister for Social Welfare, Relief and	Dr. Soe Win
	Resettlement	
32.	Union Minister for Hotels and Tourism	Dr. Thet Thet Khine
33.	Union Minister for Ethnic Affairs	Jeng Phang Naw Taung
34.	Permanent Secretary of Union Government Office	U Zaw Than Thinn